Köpvillkor

Gabriel Cykel & Maskinservice AB följer svenska regler & lagar så att du som konsument kan känna dig trygg

Avtal om köp

När du som kund har lagt din beställning, och den bekräftats av Gabriel Cykel & Maskinservice AB till den e-postadress som du angav vid beställningen, har du bekräftat köpet och därmed accepterad dessa villkor. Genomfört köp innebär att du samtycker till att dina personuppgifter registreras i vårt affärssystem. Du måste ha fyllt 18 år för att handla på Gabriel Cykel & Maskinservice AB:s hemsida. Du kan endast handla hos oss om du har leveransadress i Sverige.

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR. Dina uppgifter används enbart i syfte för att kunna hantera köp, leverera de produkterna som du beställt samt hantera ångerrätten och eventuella reklamationer. Personlig information förmedlas aldrig till tredje part i marknadsföringssyfte om du inte samtyckt till detta. Du rätt att få ut all information vi har kring din person. Du har även rätt att invända mot lagringen och få den borttagen, om detta inte strider mot annan lagstiftning. Kontakta oss om du vill få tillgång till den registrerade informationen vi har på din person.

VI POLISANMÄLER ALLA FALSKA BESTÄLLNINGAR OCH BEDRÄGERIFÖRSÖK.

2 års köptrygghet

Du är givetvis som konsument välkommen att använda vår 2 års köptrygghet. Var du än bor i Sverige. Du som konsument står då för frakten. Det som ingår i 2 års köptrygghet är: 3 månaders fri service (0 kr)

Ångerrätt

Retur av varor– Varan ska skickas väl paketerad, vara oanvänd och oskadd.- Du står för returfrakten.- Skriv ”retur” på följesedeln om du vill returnera varan.- Skicka paketet med Postnord eller DHL till Gabriels Cykel Djurgårdsgatan 35 Linköping. Det går självklart bra att lämna varan i butiken.

Returer skickas till

Gabriel Cykel & Maskinservice AB

Organisationsnummer 559178-0134

Djurgårdsgatan 35

582 29 Linköping

Outlösta paket omfattas INTE av ångerrätten. För beställda men ej uthämtade varor debiteras du som konsument för summan av din beställda vara samt fraktavgiften, tur och retur.

Returfrakt och återbetalning

Om du skulle ångra ditt köp så står du som konsument för returfrakten. Återbetalning sker senast 14 dagar efter att vi mottagit din retur. Återbetalning gäller ej eventuellt erlagd fraktkostnad.

Reklamation och Garanti

Som konsument har du 2 års garanti på Cyklar. Garanti omfattar fabrikations- och materialfel och gäller själva varan. Inte eventuella följdskador. Som konsument 3 års reklamationsrätt. En reklamation är endast när något är skadat på själva varan, alltså inte normalt slitage. Reklamation till Gabriel Cykel ska göras så snart felet upptäcks. Gabriels Cykel AB följer Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer vid eventuell tvist. Vid godkänd reklamation står Gabriels Cykel & Maskinservice AB för kostnaden utav frakten.

Eventuella fel och slutförsäljning i publicerat material

Vi på Gabriels Cykel  reserverar oss för att korrigera eventuella fel i produkttext, bilder och priser på hemsidan i efterhand. Bilder på hemsida kan ej garanteras att återge exakt utseende. Vi förbehåller även rätten till prisändring och slutförsäljning utan föregående avisering. Detta kan bero på valutaförändring, prisändring från leverantörer samt tekniskt fel på webbplatsen.

Övriga frågor och synpunkter

Har du en fråga som rör dessa villkor, eller kanske andra frågor och synpunkter? Då är du välkommen att kontakta oss på info@gabrielscykel.se

Företagets juridiska uppgifter

Gabriel Cykel & Maskinservice AB Djurgårdsgatan 35 582 29 Linköping

Org.nr: 559178-0134